Startsidan
>
Referenser
>
>
Attwik Invest förvärvar majoritetspost i Solverket Alfa

Attwik Invest förvärvar majoritetspost i Solverket Alfa

 

Solverket Alfa AB Solverket har de senaste fem åren etablerat en stark position som kvalitetsleverantör av solcellsanläggningar till villaägare i Västsverige. Ett investerarkonsortium med stark förankring i den svenska bygg- och fastighetsbranschen har nu förvärvat en aktiemajoritet i Solverket Alfa.

Huvudinvesterare är Attwik Invest som idag bland annat är huvudägare i Gar-Bo AB, det ledande försäkrings- och besiktningsbolaget för bygg och fastighetsbranschen i Sverige. Medinvesterare är Lennarth Åstrand, tidigare VD på Gar-Bo AB och Götenehus AB, samt Peder Johansson, tidigare VD på A-hus och med en lång bakgrund som entreprenör inom byggmaterialbranschen.

- De nya ägarna kommer att bidra med kunskap, nätverk och kapital för att lyfta Solverkets verksamhet till nästa nivå. Ambitionen är att växa bolaget kraftigt kommande år genom en breddning av verksamheten såväl geografiskt som erbjudandemässigt.

Lennart Stenman och Lisa Alfredson var säljarnas rådgivare genom hela processen.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu