Länia Företagsförmedling AB

- Sveriges ledande företagsförmedling

Om oss

Vi är en partnerägd företagsförmedling som erbjuder rikstäckande, kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag. Oavsett om du letar efter företag till salu, vill sälja eller värdera ditt  företag, kan vi på Länia Företagsförmedlig erbjuda kvalificerad hjälp.
Mäklarnas kunskap om de lokala marknaderna, i kombination med  Länias samlade kompetens och nätverk, säkerställer trygga och sunda överlåtelser.
Sedan starten 1990 har vi på Länia Företagsförmedling fått förtroendet att förmedla tusentals onoterade bolag till nya ägare. Det gör oss till en av Sveriges främsta företagsförmedlare. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur våra företagsmäklare kan hjälpa just dig!
Länia Företagsförmedling AB
Vår affärsidé
Att rikstäckande erbjuda kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag. Den förändrar vi inte, den är förutsättningen för vår existens.
Vår mission
Att tillföra förnyelse och utveckling av näringslivet genom att med god kompetens förmedla företag till nya ägare.
Vår historia
Idag är mycket annorlunda än vad det var 1990 när Länia Företagsförmedling startade. Och precis som vår omvärld kontinuerligt förändras, krävs det också att vi utvecklas i takt med tiden. För oss har det varit viktigt att skapa en profil som matchar den omvärld vi lever i.
Länia idag
Vi är en partnerägd organisation med 25 kontor över hela landet. På varje kontor finns stor kunskap om den lokala marknaden, samtidigt som vi alla har tillgång till Länias samlade kompetens och hela nätverk.
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Din prenumeration kunde inte sparas. Försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu