Sälja företag med Länia

- Sveriges ledande företagsförmedling

Med Länias rikstäckande organisation och stora nätverk tillsammans med erfarenhet av att sälja företag genom åren, har vi unika möjligheter att hitta rätt köpare för varje affär. I över 30 år har Länia Företagsförmedling fått förtroendet att förmedla många bolag till nya ägare.

Att sälja företag

Att sälja företaget är ett stort och viktigt beslut för alla företagare. Planeringen för en överlåtelse bör starta i god tid. Våra 35 mäklare har alla lång och gedigen erfarenhet från ledande befattningar i näringslivet. Du får genom oss på Länia Företagsförmedling tillgång till hela vår samlade kunskap med råd och hjälp kring det som krävs för att förbereda ditt företag inför en försäljning. Alla kontakter med oss sker naturligtvis under fullständig diskretion.

Vi har under åren utvecklat vår metodik och en infrastruktur som gör att vi driver en strukturerad, kvalitetssäkrad och effektiv process.
sälja företag
Kvalificerad företagsvärdering
Professionell företagspresentation
Aktiv marknadsföring och engagerat  säljarbete för att hitta rätt köpare till  företaget
Förhandling och due diligence med ”rätt”  köpare
Upprättande av överlåtelseavtal
Tillträde och uppföljning
Vi medverkar aktivt under hela försäljningsprocessen. Som  projektledare tar vi hand om hela processen från värdering fram till  avslut och tillträde. Vi medverkar vid företagsvisningar, genomför  förhandlingar och upprättande av avtal. Det innebär att du som säljare  av företaget kan fokusera på att driva företaget precis som vanligt  under hela uppdragstiden.

01

Börja i tid
Gärna så snart du tänkt tanken att ev. sälja

02

Förbered dig
Förberedelse är bra både mentalt och känslomässigt

03

Sammanställ info
Sammanställ all viktig info om ditt företag.

04

Kontakta Länia
Kontakta oss för ett inledande möte.
Kontakta oss för en förutsättningslös och kostnadsfri konsultation eller via direktkontakt med en lokal företagsmäklare.
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Din prenumeration kunde inte sparas. Försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu