Köpa företag med Länia

- Sveriges ledande företagsförmedling

Går du i tankarna att köpa företag så hör av dig till oss. Med tanke på vårt stora nätverk kan vi koppla ihop säljare och köpare snabbare när ett objekt blir tillgängligt för försäljning.

Köpa företag eller bolag

Länia Företagsförmedling har ett brett och stort utbud av objekt för dig som vill köpa ett företag eller bolag istället för att starta något nytt. Du spar både tid och pengar vid köp av ett redan etablerat, inarbetat företag med en redan fungerande verksamhet. Företagsköp är också en effektiv metod för att skapa tillväxt i det egna befintliga företaget. Det ger volymfördelar och en starkare marknadsposition på ett snabbare sätt än med egen tillväxt. Och här kan du få möjlighet att köpa upp en konkurrent!
köpa företag

Hur köper man ett företag?

Det finns flera sätt att införskaffa ett befintligt företag eller bolag. Antingen köper du hela bolaget eller enbart rörelsen, s.k. inkråmsaffär, och för över det till ett eget bolag. Ska en verksamhet köpas upp med varumärke, utrustning, varulager, order och personal etc., är det även viktigt att man kontrollerar vad som kan vara belånat eller leasat. Verksamheten kommer sedan att fungera som vanligt, men med ett annat bolag som ägare.
Du som står inför ett beslut att införskaffa ett företag, behöver hjälp med en djupgående granskning av säljarens budget, kalkylera och beräkna kundunderlag, omsättning och vinstmöjligheter m.m. Vi ordnar all handläggning och garanterar fullständig diskretion. Länia hjälper dig att hitta rätt företag som matchar dina krav på storlek och bransch. Allt till rätt pris med heltäckande avtal.

01

Börja i tid
Fundera först på varför du vill köpa ett företag.

02

Förbered dig
Tänk igenom lämpliga företag som du skulle vilja köpa.

03

Sammanställ info
Sammanställ dina kriterier inför ett tänkt förvärv.

04

Kontakta Länia
Kontakta oss för ett inledande möte.
Kontakta oss för en förutsättningslös och kostnadsfri konsultation eller via direktkontakt med en lokal företagsmäklare.
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Din prenumeration kunde inte sparas. Försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu