Länia Företagsförmedling

- Sverige ledande företagsförmedling

Länias företagsförmedlare hjälper till vid försäljning och förvärv av företag och är bra på avslut. Vi vill vara attraktiva och synas för dig som går i tankarna att göra en företagsaffär, vare sig du är säljare eller köpare.

Du är alltid välkommen att kontakta en av våra företagsförmedlare med dina frågor kring företagsaffärer eller värderingar!

Sälja företag

Med Länias rikstäckande organisation och stora nätverk tillsammans med erfarenhet av alla våra företagsaffärer genom åren, har vi unika möjligheter att hitta rätt köpare för varje affär.
Läs mer

Köpa företag

Går du i tankarna att köpa ett företag så hör av dig till oss. Med tanke på vårt stora nätverk kan vi koppla ihop säljare och köpare snabbare när ett objekt blir tillgängligt för försäljning.
Läs mer

Värdering

Är du intresserad av att få veta värdet på ditt företag? En företagsvärdering är av stort intresse vid både försäljning och köp eller investering i ett företag.
Läs mer
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Din prenumeration kunde inte sparas. Försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu