Företag till salu

Letar du efter företag till salu? Då har du kommit helt rätt. Vi på Länia är företagsmäklare med över 30 år i branschen och kontor över hela Sverige. Det betyder att vi kan erbjuda kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag i hela landet. Hos oss hittar du företag till salu som är verksamma inom flera olika branscher t ex industri, bygg och e-handel och många fler.
Oavsett om du letar efter företag till salu, vill sälja eller värdera ditt företag, kan vi på Länia erbjuda kvalificerad hjälp. Tack vare våra många år i branschen så har vi utvecklat vår egen metodik och infrastruktur som gör att vi kan förmedla företag på ett effektivt och sunt sätt. Kort och gott – Vi på Länia underlättar och konkretiserar affärer för dig som vill köpa, sälja eller värdera företag.
Här nedan finns ett urval av de företagen vi just nu har till salu. Samtliga objekt till salu hos hittar du i Länias egen butik på Bolagsplatsen och Objektvision.
Sortera Kategori
  • Alla
  • Bygg/Entreprenad (11)
  • Tjänster/Service/Omsorg (8)
  • Handel/E-handel (6)
  • Tillverkning (3)
  • Hotell/Restaurang/Turism (2)
  • IT/Media/Telecom (2)
  • Agenturer (1)

Mekanisk Verkstad

Västra Götaland
35 Mkr

Bolaget innehar en platt organisation och är marknadsledare med en unik produkt som efterfrågas av kunder i nationellt och internationellt. De har kapacitet, moderna lokaler,...

Byggföretag

Västra Götaland
150-250 Mkr

Välrenommerat bolaget som innehar en platt organisation med kunder ifrån offentliga verksamheter, näringslivet samt privatkunder vilken ger en positiv spridning. Företaget har kapacitet, finansiering och...

Industriföretag

Västra Götaland
15 Mkr

Företaget utför legobearbetning för verkstadsindustrin inom maskinbearbetning, svarvning, fräsning, borrning, märkning och montering, allt enligt kundens krav och önskemål.

Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Din prenumeration kunde inte sparas. Försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2023 All Rights Reserved
crossmenu