Startsidan
>
Referenser
>
>
Viking Partners har förvärvat Järna Ventilationsservice & Fastigheter AB (”JVF”)

Viking Partners har förvärvat Järna Ventilationsservice & Fastigheter AB (”JVF”)

Viking Partners har förvärvat Järna Ventilationsservice & Fastigheter AB (”JVF”).

Viking Partners har den 16 mars 2023 förvärvat aktiemajoriteten i Järna Ventilationsservice & Fastigheter AB (”JVF”). Säljare är JV Holding AB. JVF är en av de ledande leverantörerna av lösningar inom Inomhusklimat samt Styr och Regler i Storstockholmsområdet. Bolaget har idag ca 20 anställda och omsättningen för räkenskapsåret 2021 uppgick till dryga 45 miljoner kronor. www.jvf.se 

Tomas Söderman, fd ägare JVF, säger ”jag kände att vi behövde få in mer kraft i bolaget för att utveckla bolaget vidare och jag valde att sälja till Viking Partners. Vi ser verkligen Viking Partners som en långsiktig och stabil ägare med gedigen branscherfarenhet vilket känns tryggt både gentemot våra medarbetare och kunder. Jag kommer att fortsatta som VD och ser fram emot att få jobba tillsammans med Viking Partners”.

”Vi är mycket glada att kunna presentera denna affär. JVF passar fint in vår grupp av bolag med komplimenterande tjänster och marknader. Viking Partners äger idag bolag med lång historik och stor kompetens inom Inomhusklimat, El, Automation, Plåt och Smide. De har en stark position inom sin respektive marknad och detta förvärv stärker våra tidigare innehav. Vi avser att fortsätta bygga på gruppen vidare organiskt såväl med ytterligare förvärv.”, säger Anders Tollsten, Partner på Viking Partners. www.vikingpartners.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Järna Ventilationsservice och Fastigheter AB

Tomas Söderman, + 46 (0) 70 847 85 45tomas.soderman@jvf.se

Viking Partners, Partner

Anders Tollsten, +46 (0) 70 478 02 26anders@vikingpartners.se

Om Viking Partners

Viking Partners är ett investmentbolag som grundades med en ambition att driva och utveckla företag till fortsatt framgång. Vi är en långsiktig ägare som förvärvar och utvecklar små och medelstora företag i Sverige med målet att bygga en företagsgrupp. Viking Partners bolag; Eks Plåt & Vent AB samt Zmide AB i Krylbo, Vesam AB i Katrineholm med filial i Linköping, Ebes Ventilation i Västerås AB med filial i Solna, Elservice i Hallsberg AB samt SmartPac AB i Katrineholm.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu