Takentreprenad till salu

Plats
Skåne
Omsättning
32 Mkr
Upplagt
13 oktober 2023

Takläggningsföretaget grundades år 2011 och har under 12 år vuxit från 2 till 25 Mkr i omsättning. Man arbetar huvudsakligen med takomläggningar främst med pannor, papp och plåt.
2021 startade ägarna ett plåtslageri för att kunna styra hela entreprenaden själva. Detta bolag omsätter idag ca. 7 Mkr och är också är till salu. Samtliga plåtslagare som är anställda i företaget är utbildade och kan göra allt från garagetak till kyrktak. När ägarna kunde erbjuda denna totalentreprenad ökade också lönsamheten i bägge företagen. Båda verksamheterna har över tid byggt upp ett högt förtroende hos både kunder och underleverantörer.

Senaste åren har företaget också utbildat snickare och plåtslagare i montering av solpaneler då efterfrågan här är mycket stark. Ägarna har valt att bygga en stark organisation och marknad i närområdet.

Både ägarna ser att det är rätt tillfälle att få in en ny ägare som med nya resurser kan vidareutveckla företaget i rätt riktning. Ägarna är flexibla i sina tankar kring en överlåtelse.

Samtliga objekt till salu hittar du i Länias butik på bolagsplatsen och Objektvision
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2023 All Rights Reserved
crossmenu