Startsidan
>
Referenser
>
>
Stockwik förvärvar Sundisol

Stockwik förvärvar Sundisol

Stockwik Förvaltning AB har förvärvat samtliga aktier i Sundisol Aktiebolag.

Sundisol AB grundades 1973. Företaget ligger i Sundsvall och har huvudsakligen sin verksamhet i södra Norrland och omfattar 11 anställda.

Sundisol AB är ett entreprenadföretag i byggbranschen som främst jobbar med undertak och ljudabsorbenter. Absorbenter i olika utföranden skapar behagliga ljudmiljöer och bidrar dessutom till rummets arkitektur med sitt estetiskt tilltalande utseende och ljudabsorberande effekt. Företaget både säljer, levererar och monterar alla på marknaden förekommande undertak och ljudabsorbenter.

Den nuvarande ägaren Anders Johansson, är 55 år och ville sälja företaget för att planera för en bra överlämning till en seriös köpare som kan driva företaget vidare. Valet föll på Stockwik och Anders kommer fortsätta att jobba som VD.

Tillträdet genomfördes den 31 oktober 2021 och därmed konsolideras Sundisol in i segmentet fastighetsservice inom Stockwik gruppen från och med den 1 november 2021.

Ansvariga företagsmäklare var Curt Björk och Calle Roos.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu