Startsidan
>
Referenser
>
>
Sparc Group förvärvar Evelko

Sparc Group förvärvar Evelko

Sparc Group har i januari 2024 förvärvat det Uppsalabaserade installationsbolaget Evelko. 

AB Evelko är inriktade på energikrävande installationer i fastigheter inom el, styr och regler, VVS och ventilation. Bolaget grundades 2014 och omsätter idag ca 50 Mkr med ett 30-tal medarbetare.

”Det har varit en process med flera intressenter. För oss kändes det rätt med Sparc från första mötet. De värnar om det lokala varumärket och människor. En filosofi vi tror på för att skapa en utvecklande miljö både för våra medarbetare och bolaget på lång sikt” säger Henrik Boivie verksamhetsansvarig AB Evelko.

Köparen Sparc Group är en entreprenörsdriven koncern som samordnar och förvärvar bolag inom installationsbranschen. Sedan starten 2021 har man förvärvat 70 bolag inom VVS, el, nät, projekt och säkerhet. Med drygt 850 medarbetare verkar man idag från Malmö i söder till Falun i norr med huvudkontor i Göteborg. Tillväxten sker utifrån en gemensam drivkraft av ständig framåtrörelse där människans välmående och utveckling sätts i fokus. Visionen är att med stort hjärta skapa Sveriges mest hållbara arbetsplats i installationsbranschen.

Mer information, läs pressrelease i länken nedan.

Sparc Group välkomnar Evelko - Sparc Group

Ansvarig företagsmäklare var Johan Sandberg.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu