Startsidan
>
Referenser
>
>
SmartCraft ASA förvärvar Coredination

SmartCraft ASA förvärvar Coredination

Det svenska mjukvarubolaget Coredination har i juli 2023 förvärvats och blivit en del av norska SmartCraft. Försäljningsprocessen har letts av Göran Mönefors och Erik Toll, Länia Företagsförmedling i Stockholm.

Coredination AB grundades 2010 och har kontor i Stockholm. Coredination är en molntjänst för mobil personalhantering, främst riktad mot transport-, service- och utrustningsuthyrningsbranschen. Det kan beskrivas som ett informationssystem som stöder planerings-, genomförande- och faktureringsprocesserna.

"Vi är väldigt glada över att få bilda en framtid tillsammans med SmartCraft. Coredinations ambition är att fortsätta leverera kvalité för våra kunder och vara det bästa alternativet för de segment vi fokuserar på i huvudsak inom rental och byggtransport. SmartCraft är rätt ägare för att vi ska kunna fortsätta accelerera på den inslagna vägen. Deras kunskaper, erfarenheter och resurser kommer spela stor roll för vår fortsatta resa" kommenterar Coredinations VD Folke Lundblad.

Köparen SmartCraft ASA är en av Nordens ledande leverantörer av SaaS-lösningar inom byggbranschen med ca 200 anställda på 14 kontor i Norge, Sverige och Finland. SmartCraft erbjuder marknaden  mjukvarulösningar för att hjälpa hantverkare och byggföretag att bli mer effektiva. Mjukvarutjänsterna som gruppen säljer heter Bygglet, Cordel, Kvalitetskontrol, Congrid, Home Run, El-Verdi, EL-VIS och ELinn och numera även Coredination. Smartcraft är noterat på Euronext Oslo under namnet SMCRT.

Mer information, läs pressrelease i länken nedan

 

Förvärvar Coredination och stärker den nordiska ledande positionen inom byggmjukvara | Smartcraft

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu