Startsidan
>
Referenser
>
>
OneMed har förvärvat den online-baserade distributören Swemed

OneMed har förvärvat den online-baserade distributören Swemed

OneMed en ledande distributör av förbrukningsmaterial och vårdrelaterade tjänster inom hälso- och sjukvården i Europa, verksamma i 11 länder med 1 000 medarbetare och en omsättning på ca 7 miljarder SEK har förvärvat Swemed (Klinikinredning i Sverige AB). Swemed är en webshop med ett brett sortiment av artiklar (ca 25 000) inom sjukvårdsutrustning för framförallt privata och offentliga vårdgivare i främst Sverige. Genom sitt fokus på snabb service har Swemed haft en stark tillväxt sedan starten 2018 och omsätter nu tre år senare 35 miljoner. Ägarna kommer att fortsätta driva verksamheten som ett fristående e-handels bolag.

Det är otroligt kul att få chansen att bygga vidare Swemed tillsammans med OneMed. Med vår erfarenhet inom e-handel i kombination med OneMeds branscherafenhet så tror vi på en fortsatt stark tillväxt de närmaste åren.

Ansvarig företagsmäklare Göran Mönefors och Erik Toll

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu