Startsidan
>
Referenser
>
>
Norrqvarn Hotell & Konferens får ny ägare

Norrqvarn Hotell & Konferens får ny ägare

Längs Göta kanal i en av de gamla kvarnarna ligger Norrqvarn Hotell & Konferens. Nu tar nya ägare över en av Göta kanals populäraste boendeanläggningar.

–Magnus och Malin Johansson som drivit Norrqvarn i tio år har utvecklat verksamheten till vad den är idag men är redo för ett nytt kapitel i sitt yrkesliv.

Den stora, gula byggnaden vid Norrkvarns slussar var ursprungligen en av Göta kanals kvarnar och var en viktig plats för de närliggande gårdsfolken i trakten. Idag är det ett uppskattat hotell och konferensanläggning.

Vill förädla upplevelsen
Jan och Maria har de senaste tio åren framgångsrikt verkat som egna företagare inom detaljhandeln och i samband med att de sålde sin verksamhet i höstas snubblade de över möjligheten att överta Norrqvarn Hotell & konferens.

–Det kändes som en möjlighet vi inte kunde missa, säger Jan Sundberg. Den unika hotellmiljön, platsen utmed Göta kanal i kombination med fantastisk personal gör att vi ser en stor utvecklingspotential, inte minst för konferenser och grupper.

I övertagandet av Norrqvarn Hotell & Konferens i Lyrestad ingår också restaurang Krubb i gästhamnen vid Göta Kanal i Töreboda. Norrqvarn omsätter ca 20 000 000kr och levererar en vinstmarginal på ca 10% 2021 trots stora utmaningar kopplade till pandemin covid-19.

Ansvariga företagsmäklare ifrån Länia Företagsförmedling har varit Jim Edgren och Petra Forsell.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu