Startsidan
>
Referenser
>
>
Metallprodukter i Edsbyn AB förvärvar Nordic Gym AB

Ägarna av Metallprodukter i Edsbyn AB förvärvar Nordic Gym AB

Nordic Gym AB är ett helsvenskt utvecklings-, tillverknings- och försäljningsbolag. De utvecklar personanpassade styrketräningsutrustning. Företaget startades 1980.

Idag drivs och ägs Nordic Gym AB av Christer Eriksson, Europamästare i bodybuildingens tungvikt 1983. Företaget har sitt säte i Bollnäs, och har en rikstäckande sälj- och serviceorganisation, med 40 år i branschen.

Nordic Gym är agent och återförsäljare för flera etablerade varumärken och har ett heltäckande sortiment av träningsutrustning och tillbehör.

Nordic Gym omsätter ca.30 MSEK och har 12 anställda.

Metallprodukter i Edsbyn AB är en legotillverkare inom plåt, rör och mekanik som erbjuder allt från idé till konstruktion. De har allt från komplett produktion, sourcing och slutmontering till att lagerhålla färdiga produkter för senare utleverans.​​

De produktutvecklar och tillverkar allt från displaybärare, kontorsmöbler och butiksinredningar till gymmaskiner och industriprodukter.

Metallprodukter sysselsätter ca.35 personer och omsätter ca.60 MSEK.

Köparna tillträder verksamheten 1 September 2023.

 

Ansvarig företagsmäklare var Thomas Norberg.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu