Plats
Mellansverige
Omsättning
Ca 20 Mkr

Lönsamt vård och omsorgsbolag

Bolaget som överlåtes erbjuder olika typer av hemvård och hemtjänst till äldre och funktionsnedsatta personer. Bolaget har Ramavtal med en större kommun i Mellansverige där företaget har sin verksamhet.

Varför är detta bolag en bra investering?

  • Väletablerat: Bolaget har funnits i ca 15 år. De har byggt upp en väl fungerande verksamhet där alla rutiner, processer och avtal som krävs för att driva denna typ av verksamhet finns på plats.
  • Personalen: Stora delar av personalen har varit länge på företaget. De har mycket erfarenhet och hög kompetens. Bolaget satsar mycket på personalen och ser dem som en nyckel till nöjda kunder och ett gott rykte.
  • Ramavtal: Via Ramavtal med kommunen får bolaget övervägande delen av sina kunder. Det ger en ekonomisk trygghet, enklare administration och fungerar som en kvalitetsstämpel.
  • God lönsamhet

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknad sekretessförbindelse. Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta ansvariga företagsmäklare.

Galleri

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu