I&T

AB Idrotts- & Trädgårdsanläggningar, familjeföretag i tredjegenerationen och grundat 1954 har sålts till trädgårdsföretaget Nicator som ingår i VEAB koncernen (ROT och fastighetsförvaltning) koncernen omsätter 525 MSEK. Tillsammans tar bolagen ett stort ansvar för trädgård, markentreprenad och vinterunderhåll åt ett stort antal beställare i Stockholmsregionen.
– Vår resa fortsätter, koncernen är nu inne i en kraftfull tillväxtfas med målet att senast 2023 passera miljardomsättning. Detta skall ske organiskt och via förvärv, säger styrelseordförande och ägare Anders Sandelius.

– Vi är mycket glada över att vi hittat varandra i denna affär, kommenterar säljaren Annette Pilskog. Vi känner sedan tidigare Kenneth Lundin, Affärschef Nicator AB, och ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och hans medarbetare. Gemensamt är vi nu starkare och har ett bredare utbud att erbjuda våra kunder.

Ansvariga företagsmäklare Claes Trozelli och Erik Toll

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu