Industriföretag

Plats
Västra Götaland
Omsättning
15 Mkr
Upplagt
23 november 2022

Företaget utför legobearbetning för verkstadsindustrin inom maskinbearbetning, till exempel svarvning, fräsning, borrning, märkning, svetsning, laser/vattenskärning, lackering, montering och olika ytbehandlingar, allt enligt kundernas kravspecifikation.

Efter år av tillväxt har bolaget fortlöpande investerat i sin maskinpark som nu består av åtta moderna maskiner. Därtill har man skickliga CNC-operatörer som hjälper kunder att uppfylla högt ställda krav när det gäller precision för skärande bearbetning.

Bolaget är ett inarbetat och lönsamt industriföretag med hög kompetensnivå och kundnöjdhet. Man erbjuder sina kunder en så komplett produkt som möjligt. Bolaget är ISO 9001 certifierat.

Företaget ligger i expansiva Skövde kommun och har en god tillväxt och lönsamhet med en vinstmarginal på ca 10-15% EBIT och EBITA nivå ca 20-25%.

Samtliga objekt till salu hittar du i Länias butik på bolagsplatsen och Objektvision
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Din prenumeration kunde inte sparas. Försök igen.
Din prenumeration har lyckats.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2022 All Rights Reserved
crossmenu