Startsidan
>
Referenser
>
>
Grothbolagen förvärvar Park & Vatten Skåne AB

Grothbolagen förvärvar Park & Vatten Skåne AB

Grothbolagen har förvärvat Park & Vatten Skåne AB. Bolaget ägs av Carl och Lillemor Groth och har sitt säte i Lund.

– Vi är väldigt glada och stolta över att kunna välkomna Park & Vatten till vår företagsgrupp med fokus på markanläggning, utemiljöer och områdesskydd, säger Carl Groth på Grothbolagen. Det är en spännande bransch som vi tror mycket på inför framtiden. Med ett så välrenommerat företag som Park & Vatten tar vi ett stort steg vidare i vår målsättning att bli det självklara valet vid anläggning av vackra, funktionella och säkra utemiljöer.

Park & Vatten startades 2004 av Hans-Eric och Gustav Johansson och har med åren blivit en av de ledande aktörerna i Öresundsregionen. Gustav Johansson blir kvar som VD i företaget.

– Jag har varit verksam i branschen i stora delar av mitt yrkesverksamma liv och känner stor stolthet över vad vi på Park & Vatten har uträttat genom åren, säger Gustav Johansson på Park & Vatten. Målet har alltid varit att bli snäppet bättre och växa med eftertanke och mod, så nu är det dags att släppa in lite nya krafter som kan utveckla företaget vidare. Jag ser fram emot att fortsätta mitt arbete som VD för Park & Vatten och ta en plats i koncernledningen för att vara med och utveckla hela gruppen tillsammans med Grothbolagen och de båda andra företagen StaketLarm AB och D&P Anläggning AB. Det blir en spännande resa.

Säljarens rådgivare var Robert Fransson och Mats Gullberg, Malmö.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu