Startsidan
>
Referenser
>
>
Great Security förvärvar Säkerhetsteknik i Värmland AB

Great Security förvärvar Säkerhetsteknik i Värmland AB

Great Security förvärvar Säkerhetsteknik i Värmland AB och stärker därmed sin geografiska position. Säkerhetsteknik har en lång historia på den värmländska säkerhetsmarknaden, och består av två samverkande delar – elektronisk- och mekanisk säkerhet. Bolaget omsätter ca 20 Mkr.

Säkerhetsteknik har lång erfarenhet inom sina marknadsområden och erbjuder totallösningar inom framför allt elektronisk- och mekanisk säkerhet. Det primära upptagningsområdet är Värmland med omnejd.

Great Security är ett av Sveriges ledande och oberoende säkerhetsbolag. Bolaget omsatte innan förvärvet 830 Mkr och har 440 medarbetare. Great Securitys VD, Pontus Skårner, kommenterar förvärvet: ”det här är ett mycket strategiskt förvärv för oss då Säkerhetsteknik är verksamma i ett område där vi länge velat etablera en starkare närvaro. Vi är glada att välkomna Säkerhetsteknik till Great Security”.

Säkerhetstekniks grundare och huvudägare, Mikael Persson Rune, var i den initiala kontakten med Länia Företagsförmedling tydlig med att Säkerhetsteknik behöver en ny ägare med större muskler för att ta bolaget vidare in i framtiden. Så här kommenterar Mikael affären:
” Vi ser fram emot att bli en del av Great Security. Tiden var mogen för oss att ta ett steg framåt med en partner, och nu kan vi gemensamt nå större mål.”

Great Security förvärvade 100 % av aktierna och tillträdde 20 april.

Ansvariga företagsmäklare genom processen var Fredrik Vidhamre

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu