Startsidan
>
Referenser
>
>
Cality Invest AB har förvärvat Norrtälje mekaniska verkstad AB

Cality Invest AB har förvärvat Norrtälje mekaniska verkstad AB

Norrtälje Mekaniska Verkstad AB har köpts av Cality Invest AB

Norrtälje Mekaniska Verkstad AB (NMV) är en finmekanisk verkstad i Norrtälje, som jobbar med legotillverkning för svenska kunder. Tillverkningen sker till största delen genom skärande bearbetning i aluminium, men även i stål, mässing och plast. NMV har höga kvalitetsambitioner och är certifierade för både ISO 9001 och ISO 14001. Bolaget omsätter 17 miljoner kronor och har sin verkstad i Görla Industriområde i Norrtälje.

Köparen Cality Invest AB är en långsiktig ägare, som förvaltar och utvecklar små- och medelstora verkstadsindustriföretag i Sverige. Cality äger sedan tidigare fyra mekaniska verkstäder: Bällsta Mekaniska, Medimex Produkter, Svenska Halland och Hermanders
(för närmare beskrivning se http://cality.se/)

De tidigare ägarna i NMV, Tommy Pettersson och Håkan Österman, arbetar kvar i företaget och ser fram emot samarbetet med den nya VD:n Per Hyppel samt ägarna i Cality Invest, Carl Björkman och Patrik Nilsson.

Länia Företagsförmedling har stor erfarenhet att förmedla finmekaniska verkstäder i Sverige och var säljarens rådgivare även när Cality Invest köpte Bällsta Mekaniska och Medimex Produkter.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu