Startsidan
>
Referenser
>
>
Arbona AB (publ) har förvärvat Tyresö Finmekaniska AB och Konvex Fastighetsförvaltning AB

Arbona AB (publ) har förvärvat Tyresö Finmekaniska AB och Konvex Fastighetsförvaltning AB

Tyresö Finmekaniska Aktiebolag är en legotillverkare med inriktning mot komponenter i rostfritt stål, titan, aluminium och tekniska plaster. Verksamheten startade för mer än 50 år sedan och har utvecklat en expertis inom skärande bearbetning. Kunderna finns inom branscher såsom medicinteknik, energi, elektronik och säkerhet. Bolaget omsatte föregående räkenskapsår cirka 25 MSEK, med ett rörelseresultat om drygt 4 MSEK.

”Vi är glada och stolta över att få förmånen att förvärva ett så fint bolag som Tyresö Finmekaniska. Bolaget tillverkar komponenter av absolut högsta kvalitet till krävande kunder. Vi ser fram emot att få fortsätta att utveckla bolaget tillsammans med ledningen och de anställda”, säger Martin Zetterström, VD Arbona AB (publ).

”Jag är glad över att kunna lämna över ägandet till Arbona. Deras långsiktighet och jordnära inställning gör att jag är övertygad om att Tyresö Finmekaniska kommer att kunna utvecklas väl under minst 50 år till”, säger Jan Nagy, ägare till Tyresö Finmekaniska.

Se pressmeddelande:

Arbona förvärvar Tyresö Finmekaniska

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu