Startsidan
>
Referenser
>
>
Slakteriaktiebolaget Björk & Co. förvärvas av Gårdssällskapet

Slakteriaktiebolaget Björk & Co. förvärvas av Gårdssällskapet

Familjeföretaget Björks grundades för 117 år sedan och har drivits i 4 generationer i Färila, Hälsingland. Bolaget tillverkar ett 100 tal chark och köttprodukter som säljs över hela landet med den berömda forbondekorven som signum. Flera av produkterna har de vunnit Chark-SM med under åren.

Gårdssällskapet grundades av barndomsvännerna Kenny, Björn och Petter, alla från Jämtland men nu boende och verkande i Stockholm. De säljer KRAV märkt kött och chark till konsumenter i storstadsregionerna. Gårdssällskapet förvärvar 100% av aktierna och nu är det 5:e generationen Björk genom Jonathan som ska vara med på resan med Gårdssällskapet som nya ägare.

"Vi är väldigt glada över förvärvet av Björk & Co. Vi ser en ny tillväxtresa framför oss, likt den vi gjorde med Gårdssällskapet. Vi kan inte se en bättre chans för oss Östersundskillar än att jobba med ett genuint bolag norr om Dalälven”, säger Kenny von Walden i ett pressmeddelande.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu