Specialist inom träförädling

Plats
Västra Götaland
Omsättning
40-50 Mkr
Upplagt
14 februari 2023

Det aktuella företaget bedriver en nischad verksamhet inom förädling av träprodukter och har även en egen produkt som används vid byggnationer när det ställs höga krav på estetik, akustik och en trivsam miljö.

Försäljningen sker främst till trävarugrossister, snickerier, industrier, och offentliga verksamheter men även större byggentreprenörer.

Företaget har stabil kundbas och mycket goda relationer med sina leverantörer. Verksamheten drivs med stort engagemang hos ägare och personal. Produktionen sker i egna ändamålsenliga lokaler med bra maskinpark och effektiva processer.

Bolaget har en omsättning på 40-50 Mkr, stabil ekonomi och levererar en bra lönsamhet. Nuvarande ägare, som säljer av åldersskäl, ser tillväxtmöjligheter och söker en köpare som kan utveckla företaget vidare till nästa nivå.

Försäljningen är planerad som en aktieöverlåtelse. Nuvarande ägare stannar gärna kvar i verksamheten en tid för att säkerställa ett bra övertagande.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse.

Begärt pris: Kontakta ansvarig företagsmäklare för mer information.

Samtliga objekt till salu hittar du i Länias butik på bolagsplatsen och Objektvision
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2023 All Rights Reserved
crossmenu