Plats
Stockholm
Omsättning
30 Mkr

Snickeri & byggbolag

Processtyrt finsnickeri med byggbolagsambitioner, lång historik, stort strukturkapital, och där ägaren vill vara kvar i verksamheten. Erbjuder helhetslösningar inom bygg – och finsnickeri, huvudsakligen ROT-projekt. Hög kunskap inom återbruk och cirkulärt tänk, som är en växande del av verksamheten. Företaget har ett gott renommé och arbetar på uppdrag åt välkända byggbolag, köksleverantörer, detaljhandel, arkitekter och fastighetsägare i Stor Stockholm.

Bolaget omsättrer ca 30 Mkr med en lönsamhet långt över branschsnittet >EBIT 10% med fortsatt stabil orderingång. Modern maskinpark med överkapacitet, kunnig personal, ordning och reda och fin kundbas ger mycket goda utvecklingsmöjligheter.

En fin möjlighet för den som söker ett bolag med ordning och reda, stabilt resultat över tid och goda utvecklingsmöjligheter.

Bolaget sitter idag i egen fastighet (hyrs av systerbolag på marknadsmässiga villkor). Vid intresse kan även fastigheten förvärvas.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu