Plats
Halland
Omsättning
15-20 Mkr

Öströö Fårfarm – välrenommerat utflyktsmål och lammproduktion

Nu finns möjlighet att förvärva välrenommerade Öströö Fårfarm – en verksamhet som kombinerar det bästa med att vara ett populärt utflyktsmål inom besöksnäringen i Halland och att driva ett ekologiskt lantbruk med egen lammproduktion.

Öströö Fårfarm är en charmig gård belägen i anslutning till natursköna Åkulla Bokskogar, strax söder om Varberg i Hallands län. Gården är ett av Hallands större besöksmål med besökare från hela Sverige men också många från Europa och en del från övriga världen.

Mat & fika i fantastisk miljö, gårdsbutik med kött, chark och delikatesser, en hantverks- eller ”får-ateljé” med bland annat kläder, fårskinn, inredning och hemslöjd lockar årligen över 50 000 besökare till Öströö. Besökare erbjuds även möjligheter att åka på lammsafari, fiska, hyra båt och vandra i de vackra intilliggande bokskogarna.

Utöver besöksnäringen och den uppskattade hanteringen av alla gäster bedriver man uppfödning av lamm och har ett eget gårdsslakteri med styckningsmöjligheter.

På gården, som arrenderas via sidoarrendekontrakt, finns välskötta byggnader och anläggningar som är anpassade för både djurhållning och besöksverksamhet. Utöver detta erbjuder de vidsträckta markerna på 150 hektar fina möjligheter till fortsatt expansion och utveckling.

Verksamheten leds och drivs med stort engagemang hos både ägare och personal. Företaget har haft en jämn och fin ekonomisk utveckling under lång tid. Bolaget har en omsättning på 15–20 Mkr, stabil ekonomi och levererar en bra lönsamhet.

Nuvarande ägare, som säljer av åldersskäl, söker en köpare som kan ta över och vill utveckla företaget och verksamheten vidare till nästa nivå.

Försäljningen är i första hand planerad som en aktieöverlåtelse gällande hela verksamheten, men ägarna är öppna för att diskutera olika lösningar och former för ett övertagande.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse.

Begärt pris: Kontakta ansvarig företagsmäklare för mer information.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu