Plats
Västra Götaland
Omsättning
35 Mkr

Mekanisk Verkstad

Bolaget innehar en platt organisation och är marknadsledare med en unik produkt som efterfrågas av kunder i nationellt och internationellt. De har kapacitet, moderna lokaler, maskiner och kompetens.

Företaget som varit verksamt sedan 1950 - talet har genom åren fått flera priser och utmärkelser för fin utveckling samt gott resultat. Under åren har de byggt upp en stabil ekonomisk situation via god lönsamhet. Omsättningen har varje år ökat succesivt och innevarande år kommer den prognostiserade omsättningen vara> 35 Mkr med ett resultat EBIT i intervallet 3-5 Mkr.

De bedriver sin verksamhet i nya fina koncernägda lokaler i expansiv kommun, i Västra Götalands län. Nuvarande ägare har gjort stora investeringar i lokalerna.

Detta objekt har hög sekretess, vilket innebär att spekulanter skall skriva under sekretessunderlag som bifogas annonsen för att få ut prospektunderlaget. Vi önskar också en kortare presentation om spekulanten samt kort information om finansiell ställning för att kunna ha möjlighet att genomföra ovan förvärv.

Vid frågor kontakta nedan ansvarig rådgivare via mejl alternativt telefon.

 

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu