Startsidan
>
Företag till salu
>
>
Grossist/distributör inom lackering
Plats
Västra Götaland / Göteborg
Omsättning
15- 20 Mkr

Grossist - distributör inom lackering

Företaget med över 60 år i branschen, är ett välkänt namn som står för kompetens, kvalitet och innovation. Som exklusiv distributör i Sverige för en av världens ledande lackfärgsproducenter, erbjuder man ett brett sortiment som uppfyller både industriella och miljömässiga standarder. Sortimentet inkluderar grund- och spackelprodukter, lackfärger, poleringsmaterial, maskering, slipprodukter och plastreparation, vilket gör dem till en helhetsleverantör för lackverkstäder.

Man har etablerat ett omfattande nätverk av återförsäljare som täcker hela Sverige, från Piteå i norr till Ystad i söder. Närvaron på marknaden är stark, med en trogen kundbas. Företaget har haft en stadigt ökande omsättning de senaste 10 åren med en god rörelsemarginal.

För en potentiell köpare representerar objektet en unik möjlighet att förvärva ett etablerat företag med en stark marknadsposition, högkvalitativa produkter, solid ekonomi och en betydande tillväxtpotential.

Nuvarande ägare är öppen för att diskutera olika lösningar och former för ett övertagande. Han är också öppen för att fortsatt vara operativ i verksamheten om en köpare så skulle önska.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretess förbindelse.

Se fler företag till salu

Vill du sälja, köpa eller värdera företag?

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss. Söker du en mäklare så hittar du kontaktuppgifterna på sidan om medarbetare.
Kontaktformulär - Dalarnas län
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu