Byggföretag

Plats
Västra Götaland
Omsättning
150-250 Mkr
Upplagt
2 december 2022

Välrenommerat bolaget som innehar en platt organisation med kunder ifrån offentliga verksamheter, näringslivet samt privatkunder vilken ger en positiv spridning. Företaget har kapacitet, finansiering och kompetens att åta sig och åtar sig stora uppdrag idag.

Verksamheten omsätter mellan 150-250 Mkr med en EBIT om 6-8%.

Nuvarande ägare har lagt grunden för verksamheten och satt ett koncept som fungerar. Bolagets personal som uppgår till ca 40st erfarna hantverkare inklusive kompetenta tjänstemän och ledning. Byggföretaget har senaste åren fått flera priser och utmärkelser på senare år för fin utveckling samt resultat.

Bolagets huvudkontor ligger i expansiv ort i Västra Götaland. Orderböckerna är välfyllda framgent och företaget är dessutom ägare av intressanta byggrätter som kommer planeras och byggas i egen regi med planerad god avkastning.

Detta objekt har hög sekretess, vilket innebär att spekulanter skall skriva under sekretessunderlag som bifogas annonsen för att få ut prospektunderlaget. Vi önskar också en kortare presentation om spekulanten samt kort information om finansiell ställning för att kunna genomföra ovan förvärv.

Vid övriga frågor kontakta nedan ansvarig rådgivare via mejl alternativt telefon,

 

Samtliga objekt till salu hittar du i Länias butik på bolagsplatsen och Objektvision
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2023 All Rights Reserved
crossmenu