Produktspecialist inom rostfritt

Plats
Halland
Omsättning
15-20 Mkr
Upplagt
20 januari 2023

Etablerad och lönsam verksamhet med fokus på rostfria produkter.

Det aktuella företaget är specialiserat på rostfri infästning och andra produkter som passar marina och andra krävande utemiljöer.

Försäljningen sker främst till detaljfackhandel inom järn, byggvaror och båttillbehör samt till industrikunder som tex båtbyggare och tillverkande industri med krav på järnvaror som tål stora påfrestningar. Man säljer även vissa produkter direkt till konsument där en betydande andel sker via bolagets egen webbutik.

Verksamheten leds och drivs med engagemang hos både ägare och personal. Samtliga anställda jobbar nära den dagliga produktionen. Flödet i produktionen är flexibelt och man löser det mesta för kunden. En stor del av lagerorderna utlevereras samma eller nästföljande dag.

Bolaget har en omsättning på 15-20 Mkr, stabil ekonomi och levererar en bra lönsamhet. Nuvarande ägare, som säljer av åldersskäl, ser tillväxtmöjligheter och söker en köpare som kan utveckla företaget vidare till nästa nivå.

Försäljningen är planerad som en aktieöverlåtelse. Den delägare som arbetar aktivt i bolaget stannar gärna kvar i verksamheten en tid för att säkerställa ett bra övertagande.

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknande av sekretessförbindelse.

Begärt pris: Kontakta någon av ansvariga företagsmäklare för mer information.

Samtliga objekt till salu hittar du i Länias butik på bolagsplatsen och Objektvision
Trygghet, branschkännedom, lång erfarenhet och lokala kontakter, är några av de synpunkter vi hör från våra uppdragsgivare, när vi frågar varför valet föll på Länia.
Copyright Länia Företagsförmedling AB © 2023 All Rights Reserved
crossmenu